Újra itt

2010-ben indítottam az első (szintén könyves) blogomat (a nevére már sajnos nem emlékszem), volt ugyanis egy fellángolásom az egyik (milliomodik) Harry Potter újraolvasásom idején, és úgy döntöttem, hogy mindenféle könyves dologról írni fogok, ami érdekel. Három év alatt azonban mindössze kilenc bejegyzés született, blogírás helyett inkább olvastam (néha írtam olvasónapló jellegű könyvértékeléseket magamnak, és néhány könyvajánlót az egyetemi lapba), és egy idő után bezártam a blogot.

camera-classic-coffee-407294
Forrás.

2017 januárjában aztán újra belevágtam a blogolásba, és megnyitottam a második könyves blogomat, a Különlegességek könyveldéjét. Nagyon szerettem írni, azonban idén május végétől egészen mostanáig volt egy hosszabb kihagyásom, a blogolás azonban nagyon hiányzott, szóval úgy döntöttem, hogy mindenféleképpen folytatom, csak egy másik platformon, és egy kicsit máshogyan. A Különlegességek könyveldéje nevet sem szerettem volna megtartani, mert habár volt egyfajta régimódi bája, és illett a személyiségemhez, úgy érzem, a Külön(c)vélemény karakteresebb és kifejezőbb, és legalább annyira én vagyok, mint a Különlegességek könyveldéje.

A régi bejegyzéseimet folyamatosan át fogom emelni ide, szóval azok nem fognak elveszni, de nem ömlesztve fogom őket közzétenni, hanem apránként a friss értékeléseimmel együtt. Újra itt vagyok tehát, olvasok, írok, remélem, hogy a blogírás, mint régi-új hobbi sokáig megmarad.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s